Післявоєнне відродження Чернігівського учительського інституту. Микола Іванович Різун - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії Чернігівського
учительського інституту повоєнного періоду. Мова йде про період управління
навчальним закладом М. І. Різуном. Вниманию читателя предлагаются малоизвестные страницы истории Черниговского учительского института послевоенного периода. Речь идёт о периоде руководства вузом Н. И. Резуном. The article deals with little-known pages of history of Chernihiv teachers’ institute in a
post-war period. It was a time of Mykola Rizun’ managing.