Гендерні аспекти соціальної політики в Україні - Герасименко, Г.В. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008)
Рецензія на монографію: Герасименко Г.В. Гендерні аспекти соціальної політики в Україні. – Умань: „Візаві” (СПД Сочинський), 2008. – 252 с.