Організаційно-технологічні особливості виробництва м’ясопродукції та їх вплив на облік витрат
У статті визначено завдання обліку витрат виробництва м'ясопродукції. За стадіями виробництва вказано об’єкти калькулювання собівартості продукції м’ясопереробних підприємств повного технологічного циклу. Досліджено особливості виробництва м'ясопродукції та їх вплив на облік витрат за к...
Збережено в:
| Дата: | 2013 |
|---|---|
| Автор: | |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2013
|
| Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/92347 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Організаційно-технологічні особливості виробництва м’ясопродукції та їх вплив на облік витрат / Т.М. Міщенко // Культура народов Причерноморья. — 2013. — № 256. — С. 61-65. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |