Стратегічна роль інформаційних систем в управлінні промисловим холдингом - Гушко, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Ефективна система управління промисловим холдингом та інформаційна підготовка
ухвалення оптимальних, науково обґрунтованих управлінських рішень, є єдиним процесом і передумовою
дієвої обліково-аналітичної системи управління. При поєднанні облікових, аналітичних і контрольних
процедур ця система спрямовується на задоволення зростаючих інформаційних запитів вітчизняних
промислових холдингів. Эффективная система управления промышленным холдингом и информационная
подготовка принятия оптимальных, научно обоснованных управленческих решений, является
единственным процессом и предпосылкой действенной учетно-аналитической системы управления. При
сочетании учетных, аналитических и контрольных процедур эта система направляется на
удовлетворение растущих информационных запросов отечественных промышленных холдингов. The effective managerial system of an industrial holding and the informative preparation of the
acceptance of optimal, scientifically reasonable administrative decisions is the only process and pre-condition of
an effective accounting-analytical managerial system. At combination of accounting, analytical and control
procedures this system is aimed at the satisfaction of growing informative requirements of home industrial
holdings.