Сім’я та сімейні відносини в Україні: сучасний стан і тенденції розвитку - Бялковська, В.Г. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2009)
Рецензія на монографію: Сім’я та сімейні відносини в Україні: сучасний стан і тенденції розвитку. Колективна
монографія. – К.: ТОВ «Основа–Принт», 2009. – 248 с.