Проблеми визначення стратегічних країнових інтересів на геоекономічному атласі світу - Адаманова, З.О.; Кальченко, Т.В.; Остапюк, А.О. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Досліджуються проблеми формування стратегічних країнових інтересів в умовах
моделювання геоекономічного атласу світу, можливих його інтерпретацій та варіантів картографії. Исследуются проблемы формирования стратегических страновых интересов в условиях
моделирования геоэкономического атласа мира, возможных его интерпретаций и вариантов
картографии. Problems of shaping of strategic countries interests in conditions of geoeconomic atlas modeling, its
would be options of interpretation have been studied.