Формування ринку праці за допомогою молодих ресурсів - Михальчук, Л.В.; Комарова, С.К. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розглянуто проблеми формування ринку праці, що стосуються молоді, зокрема
першого працевлаштування молодих спеціалістів, перспектива їх кар’єрного розвитку. Розглянуто
тенденції молодіжного ринку праці в Україні та світовому просторі. В статье рассмотрены проблемы формирования рынка труда, каcающиеся молодежи, в
том числе, первого трудоустройства молодых специалистов, перспектива их карьерного развития.
Рассмотрены тенденции молодежного рынка труда в Украине и мировом пространстве. The problems of labor market, kacayuschiesya youth, including, first employment of young
professionals, the prospect of their career development. The tendencies of the youth labor market in Ukraine and
world space.