Використання інформатизаційного засобу організації оцінки якості людського капіталу в регіоні - Каменських, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2014)
Оцінювання якості людського капіталу залежить від вибору адекватного методу оцінки. До таких методів можна віднести: метод експертних оцінок, рейтинговий метод, імітаційне моделювання тощо. Оценка качества человеческого капитала зависит от выбора адекватного метода оценки. К таким методам можно отнести: метод экспертных оценок, рейтинговый метод, имитационное моделирование и т.п. Evaluation of the quality of human capital depends on the choice of an appropriate method of assessment. Such methods include: a method of expert estimations, the rating method, simulation, etc.