Концепція програми розвитку підприємств легкої промисловості та її сировинної бази - Наумова, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Статтю присвячено формуванню програми розвитку текстильної промисловості та її
сировинної бази. Запропоновано заходи щодо стимулювання розвитку виробництва і переробки
текстилю з боку держави. Встановлено довгострокові та короткострокові цілі розвитку, визначено
напрямки структурної перебудови галузі, науково-технічного забезпечення розвитку, удосконалення
виробничих відносин і системи управління. Статья посвящена формированию программы текстильной промышленности и ее сырьевой
базы. Предложены меры по стимулированию развития производства и переработки текстиля со стороны
государства. Установлено долгосрочные и краткосрочные цели развития, определены направления
структурной перестройки отрасли, научно-технического обеспечения развития, совершенствования
производственных отношений и системы управления. This article is devoted to the formation program of the textile industry and its resource base. Some
measures to stimulate production and processing of textiles from the state. Established long-term and short-term
development goals, and the direction of restructuring industry, science and technology to ensure the development
and improvement of industrial relations and management system