Роль М.Х. Бунге у проведенні фінансових реформ в Російській імперії (наприкінці XIX ст.) - Гринчуцький, В.І.; Пиндус, Т.Б. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті розглядаються основні етапи проведення фінансових
реформ в Російській імпері наприкінці XIX ст. Розкриваються роль і місце
в її реалізації видатного вченого-економіста Миколи Бунге. В статье рассматриваются основные этапы проведения
финансовых реформ в Российской империи в конце XIX в. Раскрываются
роль и место в её реализации выдающегося ученого-экономиста Николая
Бунге.