Эволюция взглядов С.Н. Булгакова по аграрному вопросу - Квасов, А.С.; Скрипникова, М.И. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Рассматривается эволюция взглядов С.Н. Булгакова по аграрному вопросу в России в
контексте развития аграрно-кооперативного направления в отечественной экономической науке на
рубеже XIX-XX вв. Анализируются вклад ученого в теорию и ряд оценок творчества ученого в
отечественной литературе. Розглядається еволюція поглядів С.М. Булгакова з аграрного питання в Росії в контексті
розвитку аграрно-кооперативного напрямку у вітчизняній економічній науці на рубежі XIX-XX ст.
Аналізуються внесок вченого в теорію і ряд оцінок творчості вченого у вітчизняній літературі. This article analyzes development of Bulgakov’s agrarian views within the framework of Russian
economic science evolvement at the turn of the 19th-20th centuries. The scientist’s contribution to the economic
science is reviewed as well.