Механізм управління міжнародною конкурентоспроможністю промислового підприємства - Ротанов, Г.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розроблено теоретико-методологічні рекомендацій щодо формування механізму
управління міжнародною конкурентоспроможністю промислового підприємства в контексті посилення
його впливу на середовище міжнародного бізнесу й ефективної адаптації до умов глобальної конкуренції. В статье разработаны теоретико-методологические рекомендаций по формированию
механизма управления международной конкурентоспособностью промышленного предприятия в
контексте усиления его влияния на среду международного бизнеса и эффективной адаптации к
условиям глобальной конкуренции. The theoretic-methodological recommendations on formation of the mechanism of management by
the international competitiveness of the industrial enterprise in context of amplification of its influence of the
international business and effective adaptation to conditions of a global competition are developed.