Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі - Лагодієнко, В.В.; Орел, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2014)
Розглянуто питання розвитку інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств. Проведено дослідження важливих проблем інноваційної діяльності та запропоновано шляхи її активізації, що дасть змогу значно підвищити рівень інноваційної активності даних підприємств. Рассмотрены вопросы развития инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий. Проведены исследования важных проблем инновационной деятельности и предложены пути ее активизации, что позволит значительно повысить уровень инновационной активности данных предприятий. The question of innovation meat processing plants. Past studies of important problems of innovation and the ways of its activation, which will significantly increase the level of innovation activity of the enterprises.