Теоретичні аспекти розвиваючого навчання старшокласників - Волкова, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2014)
У статті розв'язуються проблеми пошуку, розробки та впровадження дидактичних
технологій, методів та форм організації навчального процесу, які містять достатній потенціал для
створення ситуацій творчого розвитку особистості. В статье решаются проблемы поиска, разработки та внедрения дидактических
технологий, методов та форм организации учебного процесса для создания ситуаций творческого
развития личности. In the article solved the problem of finding, development and introduction of didactic technologies,
methods and forms of school organization that contain sufficient potential to create situations of personal
development.