Проекти програм структурної перебудови економіки України кінця XX – початку XXI ст.: аспекти їх суспільної ефективності - Біла, С.О. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті досліджуються та аналізуються концептуальні засади
розробки проектів програм структурної перебудови економіки України в
період трансформаційних перетворень. Розкривається ступінь
відповідності структурних реформ вимогам часу, рівень їх орієнтації на
прогресивний розвиток українського суспільства. В статье исследуются и анализируются концептуальные основы
разработки проектов программ структурной перестройки экономики
Украины в период трансформационных преобразований. Раскрывается
степень соответствия структурных реформ требованиям времени,
уровень их ориентации на прогрессивное развитие украинского общества.