Європейська система регулювання операцій з управління відходами - Кузнецова, Е.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
В статті розглянуто особливості формування європейської моделі регулювання операцій з управління відходами. Зокрема розкрито основні положення директив ЄС, що дало можливість визначити основні принципи європейської політики щодо даного об’єкту В статье рассмотрены особенности формирования европейской модели регулирования операций по управлению отходами. В частности раскрыты основные положения директив ЕС, что позволило определить основные принципы европейской политики по данному объекту The article describes the features of forming the European regulation model of waste management operations. In particular, the article covers the main provisions of the European Union directives that allow defining the basic principles of European policy in this sphere