Регулювання майнових відносин державної промисловості в період НЕПу - Фалович, В.А. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті розглянуто проблему регулювання майнових відносин
державної промисловості в роки непу. Подається детальний аналіз
правових актів, спрямованих на регулювання державної власності. У
дослідженні використані архівні матеріали та спеціальна література. В статье рассмотрена проблема регулирования имущественных
отношений государственной промышленности в годы нэпа. Дается
детальный анализ правовых актов, направленных на регулирование
государственной собственности. В исследовании использованы архивные
материалы и специальная литература.