Компьютерная паралингвистика креализованных текстов - Крылов, В.С. (Культура народов Причерноморья, 2014)
Информационные технологии (ИТ) сформировали глобальную инфраструктуру связи
между людьми. В сетях интернета возникли и активно развиваются контактные языки, подобные
пиджин и креольским языкам. Синтаксис и грамматика таких языков отличается от синтаксиса и
грамматики базового языка. Эффективный анализатор структуры сообщений креализованного текста
- обработчик событий. Інформаційні технології (ІТ) сформували глобальну інфраструктуру зв'язку між людьми. В
мережах інтернету виникли і активно розвиваються контактні мови, подібні піджин і креольским
мовам. Синтаксис і граматика таких мов відрізняється від синтаксису і граматики базової мови.
Ефективний аналізатор структури повідомлень креалізованного тексту - оброблювач подій. Information technology (IT) have formed a global infrastructure links between people. In the networks of the Internet emerged and are actively developing the contact languages like Pidgin and Creole. The syntax and grammar of languages differs from the syntax and grammar of the base language. Effective communications analyzer structure creolized text - the event handler.