Михайло Іванович Туган-Барановський : деякі аспекти життя та творчості - Кучин, С.П. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті на основі ретельно зібраних і узагальнених фактичних даних розкривається ряд важливих аспектів життя та творчості видатного вченого-економіста М. Тугана-Барановського. Підкреслюється, що глибоке вивчення наукової спадщини великого вченого за сучасних умов може сприяти пошуку правильних відповідей на деякі гострі питання, що постали перед українською економікою на рубежі ХХ-ХХІ cm. В статье на основе тщательно собранных и обобщенных фактических данных раскрывается ряд важных аспектов жизни и творчества выдающегося ученого-экономиста М. Тугана-Барановского. Подчеркивается, что глубокое изучение научного наследия великого ученого в современных условиях может способствовать поиску правильных ответов на некоторые острые вопросы, вставшие перед украинской экономикой на рубеже ХХ-ХХІ вв.