До питання про завершення постсоціалістичного господарського транзиту - Мельник, В.П. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
В статті крізь призму існуючих критеріїв оцінки завершеності
постсоціалістичного господарського транзиту проаналізовано нинішній
стан економіки України. В статье сквозь призму существующих критериев оценки
завершенности постсоциалистического хозяйственного транзита
проанализировано нынешнее состояние экономики Украины.