Вклад М.Х. Бунге у розвиток теорії грошей, кредиту та кредитно-грошового обігу - Небрат, В.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті висвітлюються погляди М. Х. Бунге на суть, тенденції та
перспективи розвитку категорій грошей і кредиту. Акцентовано увагу на
новаторських підходах вченого до розробки загальної теорії грошей та
практичних аспектах кредитно-грошової політики за умов становлення
та розвитку ринкових відносин. В статье освещаются взгляды М. Х. Бунге на суть, тенденции и
перспективы развития категорий денег и кредита. Акцентируется
внимание на новаторских подходах ученого к разработке общей теории
денег и практических аспектах кредитно-денежной политики в условиях
становления и развития рыночных отношений.