Історико-економічний аналіз розробки проблеми цінності у вітчизняній та зарубіжній теорії - Гайдай, Т.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
Стаття присвячена розкриттю конструктивних пізнавально-
методологічних можливостей сучасного історико-теоретичного підходу
до адекватного наукового осмислення проблеми цінності (вартості)
ринкових благ у світовій та українській економічній теорії. Статья посвящена раскрытию конструктивных познавательно-
методологических возможностей современного историко-теоретического
подхода к адекватному научному осмыслению проблемы ценности
(стоимости) в мировой и украинской экономической теории.