З історії планування підготовки педагогічних кадрів в Україні (20-80 роки ХХ ст.) - Біницька, О.П. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті характеризуються методи розрахунку потреби
педагогічних кадрів в Україні (20-80 роки ХХ ст.). Аналізується процес
підготовки педагогічних фахівців. В статье характеризуются методы расчета потребности
педагогических кадров в Украине (20-80 годы ХХ ст.). Анализируется
процесс подготовки педагогических кадров.