Видатний український вчений-економіст (До 80-річчя академіка НАН України А. А. Чухна) - Гринчуцький, В.І.; Леоненко, П.М. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2007)
У стислій формі в статті висвітлюються основні досягнення
академіка НАН України А. А. Чухна як вченого, педагога, організатора. В сжатой форме в статье освещаются достижения академика
НАН Украины А. А. Чухно как ученого, педагога, организатора.