Про творчу роль економічної історії в системі економічних наук і сучасної господарської практики - Уперенко, М.О. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2007)
У статті розкривається творчий потенціал економічної історії та
можливі шляхи його використання в розвитку економічної теорії і
вдосконалення господарської практики. В статье раскрывается творческий потенциал экономической
истории и возможные пути его использования в развитии экономической
теории и совершенствовании хозяйственной практики.