Основні напрями наукових досліджень К. К. Гаттенбергера - Кучин, С.П. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2007)
У статті розкривається вклад відомого в XIX ст. вченого-
економіста К .К. Гаттенбергера (1843-1893) в розробку деяких питань
політичної економії. Характеризуються його погляди на предмет
формування ефективної економічної політики держави. В статье раскрывается вклад известного в XIX в. ученого-
экономиста К. К. Гаттенбергера (1843-1893) в разработку некоторых
вопросов политической экономии. Характеризуются его взгляды на
предмет формирования эффективной экономической политики
государства.