Людський капітал в контексті переходу до інформаційного суспільства - Крюкова, О.М.; Третяк, Д.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статті досліджена проблема формування та розвитку людського капіталу
в умовах трансформації суспільства від індустріального до постіндустріального
та обґрунтована необхідність удосконалення системи освіти. В статье исследована проблема формирования и развития человеческого капитала в условиях трансформации общества от индустриального к постинду стриальному и обоснована необходимость усовершенствования системы образования. In the article the problem of forming and development of human capital in the
conditions of transformation of society from industrial to postindustrial is explored and the necessity of improvement of the educational system is grounded.