Творчий шлях і наукова діяльність О.І. Скворцова – економіста-аграрія, представника науки «Сільськогосподарська економія» - Гаркавко, В.К. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2008)
У статті висвітлюється життєвий і творчий шлях О.І. Скворцова – видатного представника науки «Сільськогосподарська економія». Характеризується його наукова і педагогічна діяльність, показується роль і місце його наукового світосприйняття в розвитку економічної думки. В статье освещается жизненный и творческий путь А.И. Скворцова – выдающегося представителя науки «Сельскохозяйственная экономия». Характеризуется его научная и педагогическая деятельность, показывается роль и место его научного миросозерцания в развитии экономической мысли. In article is illuminated life and creative way of A.I.Skvorcov – a prominent representative of the science «agricultural economy». It Is Characterized his scientific and pedagogical work, appears the role and place his scientific worldview and in development of the economic thought.