Особливості становлення та розвитку українських брендів (кінець XX – початок XXI ст.) - Поліщук, Т.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2008)
У статті вивчаються й аналізуються особливості формування найбільш відомих українських брендів. Висвітлюються питання впливу брендів на розвиток сучасної економіки України та характерні тенденції їх розвитку В статье изучаются и анализируются особенности формирования наиболее известных украинских брендов. Освещаются вопросы влияния брендов на развитие современной экономики Украины и характерные тенденции их развития. The article examines and analyzes the peculiarities of the most wellknown Ukrainian brands. Describes the influence of brands on the development of the modern economy of Ukraine and the characteristic trends of their development.