Урядові запозичення як умова становлення вітчизняного фондового ринку в кінці XIX – на початку XX ст. - Корніяка, О.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2009)
У статті досліджуються передумови становлення та розвитку вітчизняного фондового ринку в кінці ХІХ – на початку ХХ ст. Аналізуються основні тенденції та характеристики даного процесу. В статье исследуются условия становления и развития отечественного фондового рынка в конце XIX – начале XX вв. Анализируются основные тенденции и характеристики этого процесса. In this article researched the condition of the formation and developments domestic stock market in the end XIX – beginning XX century. Analyzed the main trends and features of this process.