Необхідність прискорення інституціональних перетворень в умовах трансформаційної економіки України - Івакіна, К.С. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Цель статьи допускает, в первую очередь, определение сущности понятия институционных изменений, формирования концептуальной модели институционных превращений, что содержит в себе экономические, политические и социальные направления. Мета статті припускає, насамперед, визначення сутності поняття інституціональних змін, формування концептуальної моделі інституціональних перетворень, що містить у собі економічні, політичні й соціальні напрямки.