Проблеми протекціонізму і конкуренції в оподаткуванні імпорту в Україні - Куреда, Н.М.; Пучинська, А.В.; Гусєв, Є.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В основе исследования статьи лежит специфика государственного регулирования автомобильного рынка в Украине через налогообложение и выявление последствий для развития этого рынка. В основі дослідження статті положено специфіку державного регулювання автомобільного ринку в Україні через оподаткування і виявлення наслідків для розвитку цього ринку.