Перспективи тарифного регулювання сільськогосподарської продукції при вступі України до Світової організації торгівлі - Чудновець, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Актуальным вопросом на пути вступления Украины в ВТО являются проблемы и перспективы сельского хозяйства. Актуальним питанням на шляху вступу України до СОТ є проблеми і перспективи сільського господарства.