Регіональні аспекти підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу агробізнесу - Олійник, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Проблематика эффективности использования ресурсного потенциала агробизнеса на мезоуровне исследовалась недостаточно и требует последующего исследования, чему и посвящена данная работа. Проблематика ефективності використання ресурсного потенціалу агробізнесу на мезорівні досліджувалась недостатньо та вимагає подальшого дослідження, чому і присвячена дана робота.