Концепція релігійного антропологізму в філософській думці М. Бердяєва - Бичко, Б. (Культура народов Причерноморья, 1999)
В широкій темі антропологізму, якій, фактично, підпорядковано все різноманіття філософських роздумів М.Бердяєва, помітне місце займають питання, так чи інакше пов’язані з релігійними концепціями.