Ветеренарна лексика в господарьских та лікарських порадниках XVIII ст. - Дмитрук, М.В. (Культура народов Причерноморья, 1999)
До найцікавіших світських видань Почаївської друкарні XVIII ст. належать два – сьогодні унікальні – стародруки: господарсько-ветеринарнолікарський порадник – “Книжиця” для господарства з 1778 р. та порадник доброго тону й поведінки при столі “Полђтика свђцкая” з 1770 р..