Роль Льва Зацного в розвитку підпільної мережі ОУН в західних областях України (квітень — серпень 1940 р.) - Гривул, Т. (Народознавчі зошити, 2014)
У статті досліджується діяльність одного з провідних членів
Організації Українських Націоналістів Льва Зацного на
посту організаційного референта (заступника голови) Крайового проводу ОУН та встановлюються деякі напрямки
підготовки повстання проти радянської влади в 1940 році. In the article have been considered several general activities by
Lev Zatsny, one of leading members of the Organization of
Ukrainian Nationalists on the post of organizational referee
(vice-chief) in Land Headquarters of OUN; some directions
in preparation of rebellion against the Soviet rule in 1940 have
been found and exposed. В статье исследуется деятельность одного из ведущих членов Организации Украинских Националистов Льва Зацного на посту организационного референта (заместителя
руководителя) Краевого провода ОУН и устанавливаются
некоторые направления подготовки восстания против советской власти в 1940 году.