Методи популяризації культурної спадщини Жовківщини - Попович, Я. (Народознавчі зошити, 2014)
Досліджуються та описуються збережені пам’ятки сакральної, дерев’яної архітектури Рава-Руського регіону,
його історія. Пропонуються методи їх рекреації, зокрема у
туристичному векторі, що за останні роки набуває розвитку завдяки великій кількості туристів як з України, так і
з-за кордону. In the article have been studied and described several survived
monuments of sacral wooden architecture in Rava-Ruska
region as well as history of environment. Proposals
have been forwarded as for some methods of recreation, particularly
in tourism sector, that during recent years got active
development due to the large number of tourists from Ukraine
and from abroad. Исследуются и описываются сохранившиеся памятники
сакральной, деревянной архитектуры Рава-Русского региона, его история. Предлагаются методы их рекреации, в
частности, в туристическом векторе, который за последние
годы получил развитие благодаря большому количеству
туристов как из Украины, так и из-за границы.