Виставки Музею етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України у 2013 році - Голубець, Г. (Народознавчі зошити, 2014)
Висвітлюється виставкова робота Музею етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України у 2013 році. Упродовж року було проведено виставку з
фондової колекції фарфору, організовано презентації вітчизняного
і зарубіжного народного та професійного
декоративно-ужиткового мистецтва, показано твори живопису, графіки, скульптури, художньої фотографії, афіш,
роботи учнів та студентів мистецьких закладів. The article has thrown light upon exhibitive activities that
during 2013 took place at the Museum of ethnography and
artistic crafts, a department of the Ethnology institute of
NAS of Ukraine. In the course of the year has been demonstrated
an exhibition of porcelain collections from the museum
stores as well as organized several presentations of native
and foreign folk and professional decorative applied art,
shown creations of painting, graphical art, sculpture, artistic
photography, posters, works by the students of art schools
and institutions. Представлена выставочная деятельность Музея этнографии и художественного промысла Института народоведения НАН Украины в 2013 году. На протяжении года было
проведено выставку из фондовой коллекции фарфора, организовано презентации отечественного и зарубежного народного и профессионального декоративнорикладного
искусства, показаны произведения живописи, графики,
скульптуры, художественной фотографии, афиш, работы
учеников и студентов художественных учреждений.