Образні домінанти візуалізації фасадних композицій архітектурного середовища сучасного міста - Костенко, Д. (Народознавчі зошити, 2014)
Розглядаються образні домінанти (світлова, кольорова,
текстурна, пластична візуалізація) архітектурного середовища сучасного міста. In the article have been considered some dominants of Kyivan
urban architectural environment during XX c. В статье рассмотрены образные доминанты архитектурной
среды города Киева на протяжении XX столетия.