Стратегічне управління розподілом ресурсів між суб’єктами регіональних інноваційно-інтегрованих систем управління якістю підготовки фахівців для продовольчої сфери - Родіонов, О. В. (Культура народов Причерноморья, 2014)
В статті обґрунтовано економіко-математичну модель управління розподілом ресурсів між суб’єктами регіональних інноваційно-інтегрованих систем управління якістю вищої освіти. Побудовано підсумкову матрицю стратегій розподілу ресурсів між суб’єктами регіональних інноваційноінтегрованих систем управління та визначено можливості інтерпретації результатів розрахунків. В статье обоснована экономико-математическая модель управления распределением ресурсов между субъектами региональных инновационно-интегрированных систем управления качеством высшего образования. Построена итоговая матрица стратегий распределения ресурсов между субъектами региональных инновационно-интегрированных систем управления и определены возможности интерпретации результатов расчетов. In the article economical-mathematics model of resources allocation between the subjects of regional innovative-integrated quality control system of higher education is grounded. The final matrix of strategies of allocation of resources between the subjects of regional innovative-integrated control system is built and possibilities of interpretation of calculations results are certain.