Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості - Волков, М.А. (Культура народов Причерноморья, 2014)
У статті розглянуто науково-методичні аспекти корпоративного управління ризиками в харчових компаніях. Розроблено класифікацію корпоративних ризиків по видам й ознакам. Запропоновано концепцію побудови корпоративної стратегії управління ризиками в великих харчових компаніях. В статье рассмотрены научно-методические аспекты корпоративного управления рисками в пищевых компаниях. Разработана классификация корпоративных рисков по видам и признакам. Предложена концепция построения корпоративной стратегии управления рисками в крупных пищевых компаниях. The article considers methodological aspects of corporate risk management in food companies. The classification of corporate risks and characteristics. The concept of building a corporate risk management strategy in the large food companies.