Нова фольклористична праця про лемків і Лемківщину - Харчишин, О. (Народознавчі зошити, 2013)
Рецензія на книгу: Бодак Я. Лемківщино моя мила… Пісні
Анни Драґан з Галицької Лемківщини /
Ярослав Бодак. — К. : Український
рейтинг, 2011. — 372 с.