Голосильна традиція українців за безмаль двісті років - Пастух, Н. (Народознавчі зошити, 2013)
Рецензія на науковий збірник:
Голосіння / упоряд. І. Коваль-Фучило;
наук. ред. Л. Іваннікова; НАН України;
ІМФЕ ім. М.Т. Рильського. —
К., 2012. — 792 с. + компакт-диск.