Культурна деградація сучасного суспільства та способи боротьби із цим явищем - Колодко, С. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті аналізується руйнівний вплив зарубіжних мас-медіа на формування духовних цінностей як індивіда, так і
всього суспільства. Акцентується на важливій ролі патріотично свідомої людини в захисті своїх автентичних культурних і моральних цінностей. In the article has been analyzed quite destructive influence of
foreign mass-media upon the development of spiritual values
formed so in individuals as in the society. Especial stress has
been made on important position of conscious patriots for defense
their authentic cultural and moral values. В статье анализируется разрушительное влияние зарубежных масс-медиа на формирование духовных ценностей как индивидуума, так и всего общества. Акцентируется важность роли патриотически сознательного человека в защите своих аутентичных культурных и моральных ценностей.