Ментальне відображення простору в мікротопонімах Українських Карпат - Сокіл-Клепар, Н. (Народознавчі зошити, 2012)
У статті розглянуто мікротопоніми Українських Карпат, їх
функції та роль на локальному рівні. Мікротопонімікон обстежуваної території проаналізовано крізь призму просторових параметрів. The article deals with microponyms of Ukrainian Carpathians,
their functions and significance in local context. Microtoponymicon
of studied territory has been analyzed through the
prism of spatial parameters. В статье рассматриваются микротопонимы Украинских
Карпат, их функции и роль на локальном уровне. Микротопонимикон обследуемой територии проанализировон с
точки зрения пространственных параметров.