Голос часу у скриптах інтелектуального діалогу - Кузьменко, О. (Народознавчі зошити, 2012)
Рецензія на книгу: Колесса Ф.М. Обнова української етнографії й фольклористики на західних областях УРСР. Листування Ф. Колесси й М. Азадовського / упорядкування, підготовка тексту, передмова, коментарі, додатки, покажчик Ірини КовальФучило. — К. : Логос, 2011. — 239 с.