Структурна систематизація творів декоративно-прикладного мистецтва - Печенюк, Т. (Народознавчі зошити, 2012)
Рецензія на книгу: Никорак О. Українська народна тканина
ХІХ—ХХ ст. Типологізація, локалізація,
художні особливості. — Львів, 2004