Типологічні схеми у дослідженні феномену синестезії - Штанько, К. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті проаналізовані основні типологічні схеми розгляду
феномену синестезії. Показано складність інтерпретації та
осмислення синестезії у різних сферах наукового пізнання. In the paper have been analyzed some main typological schemes
used in consideration of synesthesia phenomena. Complications
in interpretation and conceptualisations of synaesthesia along
various fields of scientific knowledge have been presented. В статье проанализированы основные типологические схемы рассмотрения феномена синестезии. Показано сложность интерпретации и осмысление синестезии в разных
сферах научного познания.