Фольклористична діяльність Г.А. Нудьги - Боброва, Н. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті представлено спробу дати оцінку інтелектуальній
діяльності Г.А. Нудьги в царині фольклористичних студій.
Визначена роль дослідника у формуванні та пропаганді
української фольклористики у світі. The article has presented an attempt in evaluation of G. Nudga’s
intellectual activities in the field of folkloristic studies. The
researcher’s role in the formulation and promotion of Ukrainian
folklore studies in the world has been defined. В статье представлена попытка оценки интеллектуальной
деятельности Г.А. Нудьги в области фольклористических
разработок. Определена роль исследователя в формировании и пропаганде украинской фольклористики в мире.
Remove selected